Onze partners

Beste drafliefhebber,

Beste leden,

 

Zoals u waarschijnlijk reeds op deze nieuwe website heb kunnen waarnemen, starten we op 1 mei 2017 het drafseizoen terug op in Waregem. Dit wordt gerealiseerd door de nieuwe maatschappij “Waregem Draaft vzw” onder het voorzitterschap van Dhr. Lieven Lannoo.

Bij de oprichting konden we rekenen op de steun van verschillende leden die het startkapitaal samengebracht hebben voor de oprichting van Waregem Draaft. Deze inbreng was nodig om onze drafmaatschappij een solide, betrouwbare en langetermijnpartner te maken voor de verschillende stakeholders (Stad Waregem, Belgische Federatie voor Paardenwedrennen vzw, Koninklijke Waregemse Koersmaatschappij, wedoperatoren, eigenaars, trainers, drivers, liefhebbers etc.). Dit geld zal aangewend worden om allerlei materiaal aan te kopen ter bevordering van de piste (onderhoud en verbetering), voorfinanciering van de werkingskosten (prijzengeld) en het promoten en bevorderen van de paardensport.

Achter de schermen werd hiervoor de laatste maanden hard gewerkt om alles operationeel klaar te krijgen. Het bestuur wil hiervoor eveneens zijn oprechte dank betuigen aan de vele vrijwilligers die dit mogelijk maakten.

Wenst u ook partner te worden, voor meer info stuur een mailtje naar marketing@waregemdraaft.be

 

Hieronder kan u onze partners vinden:

De locatie van de events

Holstraat 95

8790 Waregem

Een vraag?