Onze stichters en partners

Beste drafliefhebber,

Beste leden,

 

Op 1 mei 2023 starten we het drafseizoen terug op in de Hippodroom van Waregem. De 12 koersdagen worden ook in 2023 opnieuw gerealiseerd door Waregem Draaft vzw, onder het voorzitterschap van Dhr. Lieven Lannoo.

Bij de oprichting van onze vzw konden we rekenen op de steun van verschillende leden die het startkapitaal samengebracht hebben. Die inbreng was nodig om onze drafmaatschappij een solide, betrouwbare en langetermijnpartner te maken voor de verschillende stakeholders (Stad Waregem, Belgische Federatie voor Paardenwedrennen vzw, Koninklijke Waregemse Koersmaatschappij, wedoperatoren, eigenaars, trainers, drivers, liefhebbers etc.). Dat geld werd aangewend om allerlei materiaal aan te kopen ter bevordering van de piste (onderhoud en verbetering), voorfinanciering van de werkingskosten (prijzengeld) en het promoten en bevorderen van de paardensport.

Achter de schermen werd hiervoor in 2017 hard gewerkt om alles operationeel klaar te krijgen. Het bestuur wil dan ook zijn oprechte dank betuigen aan de vele vrijwilligers die dit mogelijk maakten.

Wenst u ook partner te worden? Voor meer info, stuur een mailtje naar marketing@waregemdraaft.be.

 

Hieronder kan u onze stichters vinden:

 

Hieronder kan u onze partners vinden:

De locatie van de events

Holstraat 95

8790 Waregem

Een vraag?