Catering by Flavorfood

Bart Campe (Flavorfood en Maison Vive te Sint-Eloois-Vijve) serveert elke meeting een heerlijk gerecht op de eerste verdieping. Zin in een lekker stuk vlees of vis? Reserveer dan tijdig bij Nele 0496/69 00 61.

Bart serveert:

  • 1 mei (12.30 uur): chateaubriand met groentjes en frietjes of zalm in bearnaisesaus
  • 10 mei (18.00 uur): koude schotel met tomaat garnaal, peche tonijn, zalm, groentjes en koude aardappelen in tartaarsaus
  • 22 mei (12.30 uur): chateaubriand met groentjes en frietjes of scampi maison
  • 5 juni (12.30 uur): chateaubriand met groentjes en frietjes of zalm in bearnaisesaus
  • 19 juni (18.00 uur): chateaubriand met groentjes en frietjes of vispannetje
  • 26 juni (18.00 uur): ribbetjes à volonté met frietjes
  • 13 juli (12.30 uur): koude schotel met tomaat garnaal, peche tonijn, zalm, groentjes en koude aardappeltjes
  • 24 juli (12.30 uur): côte à l’os met groentjes en frietjes
  • 3 augustus (12.30 uur): koude schotel vlees of vis met groentjes 

Hoofgerecht en dessert voor € 35 per persoon.

Reserveren kan bij Nele (0496/69 00 61), via restaurant@waregemdraaft.be of via de facebookpagina Waregem Draaft.

Smakelijk!!

 

De locatie van de events

Holstraat 95

8790 Waregem

Een vraag?