Catering by Flavorfood & Art-Catering
MEI
1 mei by Flavorfood: chateaubriand en scampi in maisonsaus met groentenbuffet (sla, wortel, tomaat, komkommer, witte kool, witte kool in dressing en atjar), koude sauzen (mayonaise, cocktail, ketchup en tartaar), warme sauzen (peperroom, champignonroom en bearnaise) en frietjes.
Reserveren kan bij Nele (0496/69 00 61) of via restaurant@waregemdraaft.be.
7 mei by Flavorfood: BBQ (worst, rib, kipsaté en vis) met groentenbuffet (sla, wortel, tomaat, komkommer, witte kool, witte kool in dressing en atjar), koude sauzen (mayonaise, cocktail, ketchup en tartaar), warme sauzen (peperroom, champignonroom en bearnaise) met koude aardappeltjes en pastasalade.
Reserveren kan bij Nele (0496/69 00 61) of via restaurant@waregemdraaft.be.
31 mei by Flavorfood: côte à l’os en zalm papillotte met groentenbuffet (sla, wortel, tomaat, komkommer, witte kool, witte kool in dressing en atjar), koude sauzen (mayonaise, cocktail, ketchup en tartaar), warme sauzen (peperroom, champignonroom en bearnaise) en frietjes.
Reserveren kan bij Nele (0496/69 00 61) of via restaurant@waregemdraaft.be.
JUNI
14 juni by Flavorfood: lamskroon, côte à l’os en tongrolletjes in briesaus met groentenbuffet (sla, wortel, tomaat, komkommer, witte kool, witte kool in dressing en atjar), koude sauzen (mayonaise, cocktail, ketchup en tartaar), warme sauzen (peperroom, champignonroom en bearnaise) en frietjes.
Reserveren kan bij Nele (0496/69 00 61) of via restaurant@waregemdraaft.be.
28 juni by Flavorfood: BBQ (worst, rib, scampisaté en steak) met groentenbuffet (sla, wortel, tomaat, komkommer, witte kool, witte kool in dressing en atjar), koude sauzen (mayonaise, cocktail, ketchup en tartaar), warme sauzen (peperroom, champignonroom en bearnaise) met koude aardappeltjes en pastasalade.
Reserveren kan bij Nele (0496/69 00 61) of via restaurant@waregemdraaft.be.
JULI
12 juli by Flavorfood: chateaubriand en scampi’s met groentenbuffet (sla, wortel, tomaat, komkommer, witte kool, witte kool in dressing en atjar), koude sauzen (mayonaise, cocktail, ketchup en tartaar), warme sauzen (peperroom, champignonroom en bearnaise) en frietjes.
Reserveren kan bij Nele (0496/69 00 61) of via restaurant@waregemdraaft.be.
AUGUSTUS
23 augustus by Flavorfood: lamskroon, côte à l’os en vissaté met groentenbuffet (sla, wortel, tomaat, komkommer, witte kool, witte kool in dressing en atjar), koude sauzen (mayonaise, cocktail, ketchup en tartaar), warme sauzen (peperroom, champignonroom en bearnaise) en frietjes.
Reserveren kan bij Nele (0496/69 00 61) of via restaurant@waregemdraaft.be.