Catering by Flavorfood & Art-Catering

MEI

1 mei by Flavorfood: chateaubriand en scampi in maisonsaus met groentenbuffet (sla, wortel, tomaat, komkommer, witte kool, witte kool in dressing en atjar), koude sauzen (mayonaise, cocktail, ketchup en tartaar), warme sauzen (peperroom, champignonroom en bearnaise) en frietjes.

Reserveren kan bij Nele (0496/69 00 61) of via restaurant@waregemdraaft.be.

7 mei by Flavorfood: BBQ (worst, rib, kipsaté en vis) met groentenbuffet (sla, wortel, tomaat, komkommer, witte kool, witte kool in dressing en atjar), koude sauzen (mayonaise, cocktail, ketchup en tartaar), warme sauzen (peperroom, champignonroom en bearnaise) met koude aardappeltjes en pastasalade.

Reserveren kan bij Nele (0496/69 00 61) of via restaurant@waregemdraaft.be.

31 mei by Flavorfood: côte à l’os en zalm papillotte met groentenbuffet (sla, wortel, tomaat, komkommer, witte kool, witte kool in dressing en atjar), koude sauzen (mayonaise, cocktail, ketchup en tartaar), warme sauzen (peperroom, champignonroom en bearnaise) en frietjes.

Reserveren kan bij Nele (0496/69 00 61) of via restaurant@waregemdraaft.be.

JUNI

14 juni by Flavorfood: lamskroon, côte à l’os en tongrolletjes in briesaus met groentenbuffet (sla, wortel, tomaat, komkommer, witte kool, witte kool in dressing en atjar), koude sauzen (mayonaise, cocktail, ketchup en tartaar), warme sauzen (peperroom, champignonroom en bearnaise) en frietjes.

Reserveren kan bij Nele (0496/69 00 61) of via restaurant@waregemdraaft.be.

28 juni by Flavorfood: BBQ (worst, rib, scampisaté en steak) met groentenbuffet (sla, wortel, tomaat, komkommer, witte kool, witte kool in dressing en atjar), koude sauzen (mayonaise, cocktail, ketchup en tartaar), warme sauzen (peperroom, champignonroom en bearnaise) met koude aardappeltjes en pastasalade.

Reserveren kan bij Nele (0496/69 00 61) of via restaurant@waregemdraaft.be.

JULI

12 juli by Flavorfood: chateaubriand en scampi’s met groentenbuffet (sla, wortel, tomaat, komkommer, witte kool, witte kool in dressing en atjar), koude sauzen (mayonaise, cocktail, ketchup en tartaar), warme sauzen (peperroom, champignonroom en bearnaise) en frietjes.

Reserveren kan bij Nele (0496/69 00 61) of via restaurant@waregemdraaft.be.

AUGUSTUS

23 augustus by Flavorfood: lamskroon, côte à l’os en vissaté met groentenbuffet (sla, wortel, tomaat, komkommer, witte kool, witte kool in dressing en atjar), koude sauzen (mayonaise, cocktail, ketchup en tartaar), warme sauzen (peperroom, champignonroom en bearnaise) en frietjes.

Reserveren kan bij Nele (0496/69 00 61) of via restaurant@waregemdraaft.be.

De locatie van de events

Holstraat 95

8790 Waregem

Een vraag?