Catering by Flavorfood
Bart Campe (Flavorfood en Maison Vive te Sint-Eloois-Vijve) serveert elke meeting een heerlijk gerecht op de eerste verdieping. Zin in een lekker stuk vlees of vis? Reserveer dan tijdig bij Nele 0496/69 00 61.
Bart serveert:
- 1 mei (12.30 uur): chateaubriand met groentjes en frietjes of zalm in bearnaisesaus
- 10 mei (18.00 uur): koude schotel met tomaat garnaal, peche tonijn, zalm, groentjes en koude aardappelen in tartaarsaus
- 22 mei (12.30 uur): chateaubriand met groentjes en frietjes of scampi maison
- 5 juni (12.30 uur): chateaubriand met groentjes en frietjes of zalm in bearnaisesaus
- 19 juni (18.00 uur): chateaubriand met groentjes en frietjes of vispannetje
- 26 juni (18.00 uur): ribbetjes à volonté met frietjes
- 13 juli (12.30 uur): koude schotel met tomaat garnaal, peche tonijn, zalm, groentjes en koude aardappeltjes
- 24 juli (12.30 uur): côte à l’os met groentjes en frietjes
- 3 augustus (12.30 uur): koude schotel vlees of vis met groentjes
Hoofgerecht en dessert voor € 35 per persoon.
Reserveren kan bij Nele (0496/69 00 61), via restaurant@waregemdraaft.be of via de facebookpagina Waregem Draaft.
Smakelijk!!