Praktische informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE (Update 11/05/2019)

De parking aan de Holstraat is open voor het publiek tegen betaling (5€). Alternatief kan er geparkeerd worden onder de bibliotheek (op 150 m van de ingang in de Holstraat aan het Beaulieu Management Center (0,5€/h) of aan het jeugdcentrum (op 350m van de ingang aan het Beaulieu Management Center (gratis). Gelieve de richtlijnen van de parkingwachters te volgen.

Voor de proefkoersen kan er gedraafd worden door zij die pisterechten hebben betaald. Vanaf 12h40 zijn er drie proefkoersen (5€/deelnemer): om 12h40  over 2400 meter autostart, om 13h00 over 2400 meter autostart  en om 13h20 over 2960 meter autostart. Inschrijven voor proefkoersen kan ook voor zijn die geen pisterechten betalen en dient te gebeuren in het secretariaat (11h30-12h30). Voor deelname is kwalificatie geen vereiste, maar het paard moet in het bezit zijn van het paspoort en de rijder moet over een licentie (BFP) beschikken. Draven is niet toegelaten tussen en na de (proef)koersen.

Indien er een kwalificatie is, start deze om 14h met mogelijke herkansing na de voorlaatste ren. De eerste drafwedstrijd start om 14h30. Bij een meeting met draf en galop worden de dravers verzocht zich niet op de drafbaan te bevinden op het moment dat de volbloeden op de grasbaan komen.

Toegang voor vrachtwagens en trailers is via de Felix Verhaeghestraat (zoals vroeger). Er is voldoende parking ter beschikking op de hippodroom.

Wat de verhuur van stallen betreft, zijn er boxen (10€/dag) beschikbaar.

Restaurant

Iedere koersdag is er mogelijkheid tot een buffet voor de prijs van 35€ of 25€, exclusief dranken. Voor kinderen is er een gereduceerd tarief.

U wordt vriendelijk uitgenodigd om 12u30 in de Waregem Draaft lounge. Kaarten kunnen afgehaald worden aan het secretariaat bij aankomst op de Hippodroom.

 

Reservering van uw tafel in het restaurant via restaurant@waregemdraaft.be

 

 

De locatie van de events

Holstraat 95

8790 Waregem

Een vraag?