Praktische informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE (Update 11/04/2021)

De parking aan de Holstraat is open voor het publiek tegen betaling (5€). Alternatief kan er geparkeerd worden onder de bibliotheek (op 150 m van de ingang in de Holstraat aan het Beaulieu Management Center (0,5€/h) of aan het jeugdcentrum (op 350m van de ingang aan het Beaulieu Management Center (gratis). Gelieve de richtlijnen van de parkingwachters te volgen.

Toegang voor vrachtwagens en trailers is via de Felix Verhaeghestraat (zoals vroeger). Er is voldoende parking ter beschikking op de hippodroom.

Wat de verhuur van stallen betreft, zijn er boxen (10€/dag) beschikbaar. Reservatie kan bij dhr. Benito Mahieu via email: benito.mahieu@hotmail.com of via telefoon: 0495 23 58 38.

Indien er een kwalificatie is, is de eerste poging voor de start van de eerste koers met mogelijke herkansing na de voorlaatste ren. Bij een meeting met draf en galop worden de dravers verzocht zich niet op de drafbaan te bevinden op het moment dat de volbloeden op de grasbaan komen.

Voor de proefkoersen/kwalificatie kan er getraind worden door zij die pisterechten hebben betaald. Draven is niet toegelaten tussen en na de (proef)koersen.

De locatie van de events

Holstraat 95

8790 Waregem

Een vraag?