Verhuring stallen

Bericht aan eigenaars en trainers.

De facturatie voor de huur van de stallen start op 1 januari 2024. Indien U de huur van de stal wil opzeggen, kan U dit doen via e-mail naar benito.mahieu@hotmail.com of via telefoon: 0495 23 58 38. 

Aan de personen die nog steeds hun factuur van 2023 niet betaalden, vragen we met aandrang de overschrijving te doen!

Tijdens het seizoen 2024 dienen de stallen naar aanleiding van hippische evenementen vrijgemaakt worden. Er zal hierover gecommuniceerd worden op onze Facebook pagina en website.

Voorwaarden 275 € per jaar (excl. 21% BTW), de box vrijlaten op evenementen, elke mixte meeting en galoprendag. De huurders krijgen op een koersdag altijd een box voor hun paarden op het programma.

Praktische informatie:

Per stal wordt 1 sleutel voorzien. Volstaat 1 sleutel niet? Dan kan u een aanvraag indienen op het secretariaat voor een 2de sleutel. Kostprijs € 50 + waarborg, te betalen bij de aanvraag.
Bij teruggave van de sleutel krijgt u de waarborg terug.

Er mag NIET geboord worden in muren of deuren. Waregem draaft voorziet GEEN strooisel in de stallen.

Voor vragen kunt U terecht bij de heer Benito Mahieu via email: benito.mahieu@hotmail.com of via telefoon: 0495 23 58 38.

Tijdens de koersdagen is vrije verhuur van de kleine stallen mogelijk aan 10€. Deze kunnen aangevraagd worden bij de heer Benito Mahieu.

De locatie van de events

Holstraat 95

8790 Waregem

Een vraag?