Interview met Tracey De Rijcke – Fotograaf Waregem Draaft

๐—œ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐˜ƒ๐—ถ๐—ฒ๐˜„ ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ง๐—ฟ๐—ฎ๐—ฐ๐—ฒ๐˜† ๐——๐—ฒ ๐—ฅ๐—ถ๐—ท๐—ฐ๐—ธ๐—ฒ
Fotograaf Waregem Draaft
 
๐Ÿญ) ๐——๐—ฒ ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฒ ๐—ธ๐—ฒ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ป ๐—ท๐—ผ๐˜‚ ๐˜„๐—ฒ๐—น, ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—น ๐—ท๐—ฒ ๐˜๐—ผ๐—ฐ๐—ต ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป ๐—ธ๐—ผ๐—ฟ๐˜ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ.
Ik ben Tracey De Rijcke, 23 jaar en woon nog bij mijn ouders. Sinds vorig jaar ben ik leerkracht in het lager onderwijs. Een job die ik met hart en ziel doe. We hebben thuis twee schatten

van hondjes die ook graag een bezoekje aan de renbaan brengen.
Ik kreeg de paardenmicrobe al heel snel mee via mijn vaders kant. Hij startte in de ponykoers. Hier verloor ik dan ook mijn hart aan. Als kind wou ik heel graag met de vluchters rijden, maar eenmaal mijn papa en mijn zus overschakelden naar de drafsport was ook ik hier helemaal aan verkocht. Momenteel kan je me meestal in koers zien met Labamba EV.

๐Ÿฎ) ๐—ช๐—ฒ๐—น๐—ธ๐—ผ๐—บ ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐˜‚๐—ด ๐—ฎ๐—น๐˜€ ๐—ณ๐—ผ๐˜๐—ผ๐—ด๐—ฟ๐—ฎ๐—ฎ๐—ณ ๐—ผ๐—ฝ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ต๐—ถ๐—ฝ๐—ฝ๐—ผ๐—ฑ๐—ฟ๐—ผ๐—ผ๐—บ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ช๐—ฎ๐—ฟ๐—ฒ๐—ด๐—ฒ๐—บ!
Dankjewel! Ik ben blij om terug te zijn. Bij de opstart van Waregem Draaft werd mijn zus, Kimberley, gevraagd als huisfotograaf. Ik hielp haar elke koersdag en dit groeide uit tot een leuk zusjesmoment. Zo leerden veel mensen ons ook al een beetje kennen. Jammer genoeg kwam daar na een jaartje een eind aan.
In de periode hier opvolgend bleef ik wel actief als hobbyfotograaf op enkele mooie koersdagen, maar ook huwelijken, communiefotoโ€™s en kleine foto-opdrachten kwamen op mijn pad. Fotografie is voor mij het vastleggen van mooie momenten en mensen een blijvende herinnering bezorgen van een leuke dag.
 
๐Ÿฏ) ๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ถ๐˜€ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—บ๐—ผ๐—ผ๐—ถ๐˜€๐˜๐—ฒ ๐—ธ๐—ผ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€ ๐—ฑ๐—ถ๐—ฒ ๐—ท๐—ฒ ๐—ผ๐—ผ๐—ถ๐˜ ๐—ต๐—ฒ๐—ฏ๐˜ ๐—ด๐—ฒ๐˜‡๐—ถ๐—ฒ๐—ป?
Moeilijke vraag, ik zag al heel wat mooie koersen. Het is dan ook moeilijk om er eentje uit te kiezen. Aangezien de galopsport me nog steeds triggert kies ik er graag eentje uit deze branche. Een koers die me zeker bijbleef was de overwinning van Lady Magda op Waregem Koerse vorig jaar. Karen Dieltjens won daar op een hele mooie manier de Bingoal St. Leger.
 
๐Ÿฐ) ๐—”๐—น๐˜€ ๐—ท๐—ฒ ๐˜‚๐—ถ๐˜ ๐—ฎ๐—น๐—น๐—ฒ ๐—ฝ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐—ธ๐—ผ๐—ป ๐—ธ๐—ถ๐—ฒ๐˜‡๐—ฒ๐—ป, ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐˜„๐—ฒ๐—น๐—ธ ๐—ฝ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ ๐˜‡๐—ผ๐˜‚ ๐—ท๐—ฒ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ธ๐—ผ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€ ๐˜„๐—ถ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ป ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ฑ๐—ฒ๐—ป?
Ik ben heel blij met elke rit die ik kan en mag rijden. Als ik mag dromen, dan zou ik kiezen voor Etonnant of een paardje van Belgische bodem, Cyriel dโ€™Atom.

๐Ÿฑ) ๐—›๐—ผ๐—ฒ ๐˜‡๐—ผ๐˜‚ ๐—ท๐—ฒ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐—ผ๐—ฝ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ช๐—ฎ๐—ฟ๐—ฒ๐—ด๐—ฒ๐—บ๐˜€๐—ฒ ๐—ต๐—ถ๐—ฝ๐—ฝ๐—ผ๐—ฑ๐—ฟ๐—ผ๐—ผ๐—บ ๐—ฏ๐—ฒ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ถ๐—ฒ๐—บ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐—ฑ๐—ถ๐—ฒ ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ป๐—ผ๐—ด ๐—ป๐—ผ๐—ผ๐—ถ๐˜ ๐—ด๐—ฒ๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐˜€๐˜ ๐—ถ๐˜€?
Een dagje op de hippodroom van Waregem staat voor mij gelijk aan een leuke en ontspannende dag. Er is altijd heel wat te beleven. Er hangt een aangename sfeer voor zowel jong als oud. Elke rendag worden er leuke activiteiten voorzien. Zo kan je vaak deelnemen aan winacties, kans maken op een ritje in de dubbele sulky, lekker eten in het restaurant, de sfeer opsnuiven in de stallen, genieten van een fris drankje in de zomerbar of aan de toog, de spannende wedstrijden aanschouwen en nog zoveel meer.
Ik zou iedereen aanraden om de leukste hippodroom van Belgiรซ te bezoeken!

De locatie van de events

Holstraat 95

8790 Waregem

Een vraag?