Interview met Kelly Deneut – deelnemende dierenarts Hippocrates-koers

๐—œ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐˜ƒ๐—ถ๐—ฒ๐˜„ ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ž๐—ฒ๐—น๐—น๐˜† ๐——๐—ฒ๐—ป๐—ฒ๐˜‚๐˜
๐˜‹๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ณ๐˜ต๐˜ด ๐˜๐˜ช๐˜ฑ๐˜ฑ๐˜ฐ๐˜ค๐˜ณ๐˜ข๐˜ต๐˜ฆ๐˜ด-๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด
 
๐Ÿญ) ๐—ฆ๐˜๐—ฒ๐—น ๐—ท๐—ฒ๐˜‡๐—ฒ๐—น๐—ณ ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ.
Ik ben Kelly Deneut, dierenarts met een specialisatie in orthopedie voor paarden. Ik ben jaren actief geweest in de dierenkliniek van Merelbeke. Momenteel werk ik op zelfstandige basis in de ruime omgeving van Laarne. Ik ben getrouwd met Jan De Buck en we hebben samen 3 kindjes.
 
๐Ÿฎ) ๐—›๐—ฒ๐—ฏ ๐—ท๐—ฒ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฐ๐—ผ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ฐ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฝ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป๐—ฟ๐—ฒ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ป?
Mijn man Jan is altijd in de drafwereld actief geweest en via hem ben ik hier ook mee in contact gekomen. Zelf hebben we twee fokmerries, waar we van eentje binnenkort een veulen verwachten. Verder hebben we nog een koerspaard en een jonge draver in training.
 
๐Ÿฏ) ๐—ญ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐—ฟ๐—ถ๐—ท ๐—ท๐—ฒ ๐˜‡๐—ฒ๐—น๐—ณ ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ ๐—ถ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ธ๐—ผ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป๐—ฎ๐—ฟ๐˜๐˜€๐—ฒ๐—ป, ๐˜„๐—ฎ๐˜ ๐—ฏ๐—ฒ๐˜๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ๐—ป๐˜ ๐—ฑ๐—ถ๐˜ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ท๐—ผ๐˜‚?
Ik doe vooral mee voor het plezier, maar winnen zou natuurlijk heel leuk zijn. Ik hoop op een goed koersverloop zonder al te veel moeilijkheden. Ter voorbereiding heb ik enkele keren kunnen meetrainen in de sulky.
๐˜’๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ญ๐˜บ ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ 5๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ๐˜ฅ ๐˜ฏ๐˜ณ. 2 โ€“ ๐˜Ž๐˜ข๐˜ญ๐˜ข๐˜ฌ ๐˜Ž๐˜ณ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฐ๐˜ช๐˜ด
 
๐Ÿฐ) ๐—›๐—ผ๐—ฒ ๐˜‡๐—ฎ๐—น ๐—ท๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฒ๐˜‡๐—ฒ ๐—›๐—ถ๐—ฝ๐—ฝ๐—ผ๐—ฐ๐—ฟ๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐˜€-๐——๐—ฎ๐˜† ๐—ฏ๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป?
Er komen enkele vrienden en familie mee supporteren, dus ik voel van hen wel wat druk om extra mijn best te doen. Naast de koers is het vooral een hele leuke dag. Ik zie mijn collega-dierenartsen eens in een andere omgeving dan het werkgebeuren en we hebben de tijd om een praatje te slaan en gezellig samen te eten.
 
๐Ÿฑ) ๐—›๐—ผ๐—ฒ ๐˜‡๐—ผ๐˜‚ ๐—ท๐—ฒ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐—ผ๐—ฝ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ช๐—ฎ๐—ฟ๐—ฒ๐—ด๐—ฒ๐—บ๐˜€๐—ฒ ๐—ต๐—ถ๐—ฝ๐—ฝ๐—ผ๐—ฑ๐—ฟ๐—ผ๐—ผ๐—บ ๐—ฏ๐—ฒ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ถ๐—ฒ๐—บ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐—ฑ๐—ถ๐—ฒ ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ป๐—ผ๐—ด ๐—ป๐—ผ๐—ผ๐—ถ๐˜ ๐—ด๐—ฒ๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐˜€๐˜ ๐—ถ๐˜€?
Een namiddag op de koers in Waregem is voor ons altijd een hele leuke namiddag. We gaan telkens samen met enkele vrienden en familie en ook de kinderen komen graag mee aangezien er altijd animatie voor hen voorzien is.

De locatie van de events

Holstraat 95

8790 Waregem

Een vraag?