In the spotlight: Marijke Van Den Putte

๐—œ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐˜ƒ๐—ถ๐—ฒ๐˜„ ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐— ๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฒ ๐—ฉ๐—ฎ๐—ป ๐——๐—ฒ๐—ป ๐—ฃ๐˜‚๐˜๐˜๐—ฒ

๐Ÿญ) ๐——๐—ฒ ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ป ๐—ธ๐—ฒ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ป ๐—ท๐—ผ๐˜‚ ๐˜„๐—ฒ๐—น, ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—น ๐—ท๐—ฒ ๐˜๐—ผ๐—ฐ๐—ต ๐—ป๐—ผ๐—ด ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป ๐—ธ๐—ผ๐—ฟ๐˜ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ.

Ik ben Marijke Van Den Putte, partner van driver Gunther Loix en in het dagelijks leven ben ik kapster. Ik ben in de wereld van de dravers terechtgekomen door mijn vader en net zoals ik zijn ook mijn kinderen hierin opgegroeid.

Mijn dochter Marieke is een heel fervente paardenliefhebber en komt ook telkens mee naar de koers om de paarden klaar te maken en om te supporteren. Mijn zoon Gilles heeft vroeger nog deelgenomen aan de koersen voor minitrotters, maar sinds hij een vaste job heeft, helpt hij enkel thuis achter de schermen.

๐Ÿฎ) ๐—›๐—ผ๐—ฒ ๐˜‡๐—ถ๐—ฒ๐˜ ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ฒ๐—ฟ ๐˜‚๐—ถ๐˜ ๐—ผ๐—ฝ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ธ๐—ผ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€?

Het gaat er โ€˜s ochtends nogal druk aan toe voor we naar de koers vertrekken. De paarden moeten allemaal gevoederd worden en krijgen ook hooi. Nadien worden de paarden die meegaan naar de koers klaargemaakt: borstelen, bandages en een deken aandoen en natuurlijk een strikje en lintjes in hun manen vlechten. Ik zeg altijd: โ€˜Al zijn ze dan niet de beste, ze zijn wel de mooiste!โ€™

๐Ÿฏ) ๐—ช๐—ฒ๐—น๐—ธ ๐—ฝ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ ๐—ต๐—ฒ๐—ฒ๐—ณ๐˜ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ท๐—ผ๐˜‚ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐˜€๐—ฝ๐—ฒ๐—ฐ๐—ถ๐—ฎ๐—น๐—ฒ ๐—ฏ๐—ฒ๐˜๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ๐—ป๐—ถ๐˜€?

Dit is ongetwijfeld Once Inalifetime. Hij is het eerste veulen uit onze eigen merrie Fightstowin CM en heeft daarom een hele speciale plek in mijn hart.

๐Ÿฐ) ๐—ข๐—ฝ ๐˜„๐—ฒ๐—น๐—ธ๐—ฒ ๐—ฝ๐—น๐—ฒ๐—ธ ๐—ฏ๐—ฒ๐—ธ๐—ถ๐—ท๐—ธ ๐—ท๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ธ๐—ผ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€ ๐—ฒ๐—ป ๐—ต๐—ผ๐—ฒ ๐—ฏ๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ฒ๐—ณ ๐—ท๐—ฒ ๐—ฑ๐—ถ๐—ฒ?

Ik sta zelden of nooit op de tribune. Ik verkies om in alle stilte apart te gaan staan en zo de koers goed te kunnen meevolgen. Geloof het of niet, ik heb nog steeds iedere koers stress. Van zodra de paarden

 naar de finish gaan en een van onze paarden eraan komt, kan ik het niet laten om hen luidkeels aan te moedigen!  

๐Ÿฑ) ๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—ท๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐˜‚๐—ถ๐˜๐˜‡๐—ถ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ธ๐—ผ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐˜€๐—ฒ๐—ถ๐˜‡๐—ผ๐—ฒ๐—ป? ๐—ญ๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฝ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ถ๐—ฒ ๐—ท๐˜‚๐—น๐—น๐—ถ๐—ฒ ๐˜€๐—ฝ๐—ฒ๐—ฐ๐—ถ๐—ฎ๐—ฎ๐—น ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ช๐—ฎ๐—ฟ๐—ฒ๐—ด๐—ฒ๐—บ?

Gezien er op de Waregemse renbaan rechtsom wordt gedraaid, bereiden we de paarden die rechtsom goed draaien extra voor. Luke Winner is een paard dat heel graag loopt in Waregem en ook Proud of GMC zal dit seizoen ongetwijfeld aan de start komen.

๐Ÿฒ) ๐—›๐—ผ๐—ฒ ๐˜‡๐—ผ๐˜‚ ๐—ท๐—ฒ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐—ผ๐—ฝ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ช๐—ฎ๐—ฟ๐—ฒ๐—ด๐—ฒ๐—บ๐˜€๐—ฒ ๐—ต๐—ถ๐—ฝ๐—ฝ๐—ผ๐—ฑ๐—ฟ๐—ผ๐—ผ๐—บ ๐—ฏ๐—ฒ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ถ๐—ฒ๐—บ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐—ฑ๐—ถ๐—ฒ ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ป๐—ผ๐—ด ๐—ป๐—ผ๐—ผ๐—ถ๐˜ ๐—ด๐—ฒ๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐˜€๐˜ ๐—ถ๐˜€?

Iedereen zou eens een koersdag op de Waregemse hippodroom moeten meemaken. Het is een van de leukste hippodrooms en er wordt het meeste georganiseerd voor de kinderen. Het is echt geweldig voor het hele gezin!

De locatie van de events

Holstraat 95

8790 Waregem

Een vraag?