Training

Op volgende momenten is er geen mogelijkheid tot training:
Vanaf 19 april om 14h tot en met maandag 22 april (nationale Eventing)
Maandag 15 juni (dressuur en jumping wedstrijd
Zondag 18 augustus tussen 10h en 11h (aankomst van de traditionele koetsentocht voor mensen met een beperking)

Voor openingsuren, zie onder!

Beste leden, drafsportliefhebbers,

Daar wij voor de trainingen gebruik mogen maken van de stalterreinen van SPORT VLAANDEREN, dienen wij aan enkele van hun wensen te voldoen. Gelieve u zich hieraan in de toekomst ook te houden om de verstandhouding tussen de betrokken partijen optimaal te houden:

*Het parkeren met vrachtwagens en vans dient ordentelijk te gebeuren op het einde van de rode stallen, dus niet meer aan de toegang van de renbaan en omgeving van de maneges.

*Paarden en sulky’s moeten gewassen worden op de daarvoor voorziene plaats op het einde van de rode stallen.

*Ten allen tijde op stap van het stalterrein richting hippodroom en omgekeerd.

*Steeds voorrang verlenen aan de aanwezige ruiters.

*Ten allen tijde verboden de galoppiste te betreden.

*Verboden de clubstallen te betreden en er paarden te wassen in de doucheboxen (behalve de huurders van een box).

Beste drafliefhebbers,

Zoals u wellicht al gezien of gehoord hebt, ligt er een nieuwe zandpiste op het middenplein aangelegd door Sport Vlaanderen. Na onderhoud met alle instanties hebben we bekomen dat de koerskalender voorrang blijft hebben op andere paardensportactiviteiten op de hippodroom. Echter hebben we wel een gezamenlijk gebruiksrecht of uurrooster goedgekeurd voor de drafpiste. De piste is voorlopig enkel toegankelijk via het Sport Vlaanderen center (Bloso).

 

Openingsuren:
Openingsuren training

 

 

 

 

 

 

De drafpiste zal echter wel gesloten zijn voor training op dagen waar events zoals Hype-O-Dream, eventing Waregem, eventing Anzegem etc. zullen plaatsvinden. De specifieke info omtrent deze sluitingen zullen worden meegedeeld op onze website en Facebookpagina. Ook zullen wij er voor zorgen dat de Belgische Federatie voor Paardenwedrennen VZW dit meedeelt aan zijn leden via hun website.

 

Iedereen die met een paard de piste betreedt, is verplicht tot het dragen van een helm.De VZW Waregem Draaft  is niet verantwoordelijk voor eventuele ongevallen tijdens de trainingen en dit zowel op de drafpiste als op de parking.

 

Vanaf 1 januari 2017 staat Waregem Draaft vzw in voor het onderhoud van de piste. Om deze piste in een optimale staat aan te bieden, vragen we aan de gebruikers een billijke vergoeding. Meer info via: Lidmaatschap Piste

De locatie van de events

Holstraat 95

8790 Waregem

Een vraag?