Training

Info omtrent de openingsuren Hippodroom Waregem 2017:

 

 

 !!!Opgelet!!! De piste zal niet meer toegankelijk zijn voor trainingen op zondag 19 november 2017 vanaf 11u00 omwille van de Sint-Hubertus viering.

Op maandag 20 november kan u uw trainingen hervatten! 

 

 

 

 

 

 

Beste drafliefhebbers,

Zoals u wellicht al gezien of gehoord hebt, ligt er een nieuwe zandpiste op het middenplein aangelegd door Sport Vlaanderen. Na onderhoud met alle instanties hebben we bekomen dat de koerskalender voorrang blijft hebben op andere paardensportactiviteiten op de hippodroom. Echter hebben we wel een gezamenlijk gebruiksrecht of uurrooster goedgekeurd voor de drafpiste. De piste is voorlopig enkel toegankelijk via het Sport Vlaanderen center (Bloso).

 

Openingsuren:
Openingsuren training

 

 

 

 

 

 

De drafpiste zal echter wel gesloten zijn voor training op dagen waar events zoals Hype-O-Dream, eventing Waregem, eventing Anzegem etc. zullen plaatsvinden. De specifieke info omtrent deze sluitingen zullen worden meegedeeld op onze website en Facebookpagina. Ook zullen wij er voor zorgen dat de Belgische Federatie voor Paardenwedrennen VZW dit meedeelt aan zijn leden via hun website.

 

Iedereen die met een paard de piste betreedt, is verplicht tot het dragen van een helm.De VZW Waregem Draaft  is niet verantwoordelijk voor eventuele ongevallen tijdens de trainingen en dit zowel op de drafpiste als op de parking.

 

Vanaf 1 januari 2017 staat Waregem Draaft vzw in voor het onderhoud van de piste. Om deze piste in een optimale staat aan te bieden, vragen we aan de gebruikers een billijke vergoeding. Meer info via: Lidmaatschap Piste

De locatie van de events

Holstraat 95

8790 Waregem

Een vraag?