Praktische informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE (Update 15/05/2017)

Wegens succes, zullen er vanaf zondag 14 mei 2017 3 proefkoersen doorgaan, 1 over 1800 meter (13h), 1 over 2350 meter (13h20) en 1 over 2960 meter (13h40). Inschrijven dient zoals voorheen te gebeuren in het secretariaat mits betaling van 5 € per paard. Voor deelname is kwalificatie geen vereiste, maar het paard moet in het bezit zijn van het paspoort. Draven kan niet meer tussen en na de (proef)koersen.

Indien er een kwalificatie is, start deze om 14h met mogelijke herkansing na de eerste ren. De eerste drafwedstrijd start om 14h30, de tweede start om 15h05 en vanaf dan wordt er om de 25 minuten gekoerst.

Toegang voor vrachtwagens en trailers is via de Felix Verhaeghestraat (zoals vroeger). Er is voldoende parking ter beschikking op de hippodroom. Het BLOSO centrum is op wedstrijddagen niet toegankelijk voor dravers.

Wat de verhuur van stallen betreft, zijn er momenteel geen dagboxen beschikbaar. Er worden wel stallen voorzien om de paarden te laten urineren. Na het seizoen worden een 90-tal nieuwe stallen gebouwd op de site Deraedt, dus het gebrek aan stallen is een tijdelijk probleem. Dopingcontrole zal plaats vinden in de vroegere dopingboxen.

Er is een boorput geboord en voorzien van pomp en de nodige darmen zodat er voldoende zuiver water aanwezig is om dravers te laten drinken, te verfrissen en/of te douchen.

De drafpiste is genivelleerd en gedeeltelijk voorzien van een nieuwe toplaag.

Restaurant

Iedere koersdag is er mogelijkheid tot een menu.

U wordt vriendelijk uitgenodigd om 12u30 in de Waregem Draaft VIP. Kaarten kunnen afgehaald worden aan het secretariaat bij aankomst op de Hippodroom.

Bestelling menukaarten via secretaris@waregemdraaft.com

Reservering van uw tafel in het restaurant via restaurant@waregemdraaft.be

Er is nog een aandachtspunt: door de steeds aanhoudende bouwwerken op en naast de hippodroom is het onmogelijk geworden om voor trainers, drivers en jockeys parking te voorzien op de hippodroom. We raden aan om te parkeren onder de bibliotheek (op 150 m van de ingang in de Holstraat aan het Beaulieu Management Center (0,5€/h) of de parking aan het jeugdcentrum (op 350m van de ingang aan het Beaulieu Management Center (gratis). Gelieve de richtlijnen van de parkingwachters te volgen. Na de eerste twee meetings gaan we dit evalueren.

Dank voor uw begrip,

Waregem Draaft

 

De locatie van de events

Holstraat 95

8790 Waregem

Een vraag?