9 juli O-Tro

                           

 

Zondag 9 juli 2017 organiseert de vzw O-Tro hun vijfde evenement. O-Tro is ontstaan uit een vriendengroep die vooral de paardensport wil koppelen aan goede doelen, waarmee de noden van sommige personen en inrichtingen kunnen gelenigd worden.

Ons jubileum evenement is ten voordele van Sominval (Sport, Ontspanning voor Mindervaliden) te Waregem. Een sportclub die sport en ontspanning aanbiedt aan alle mensen met een handicap en/of verminderde mobiliteit.

SOMIVAL richt zich naar alle groepen handicap :

  • mensen met een motorische handicap
  • mensen met een visuele handicap
  • mensen met een auditieve handicap
  • mensen met een verstandelijke handicap

Na vier succesvolle jaren op de renbaan van Oostende verplaatsen we ons naar de hippodroom van Waregem en voor deze editie hebben we voor een zondag gekozen!

Voorzitter Lieven De Groote , Mevr. Ann Dessein, Joost Van Riet , Esther Hoen, Patrick Debode, Yannick Desmet, Lieven Lannoo en Christophe De Groote hebben samen een arrangement samengesteld dat doorgaat in de nieuwe tribune met mooi buitenterras. We willen vooral mensen van buiten de paardensport aantrekken  en een unieke ervaring aanbieden en laten genieten van de echte sfeer van de Gaverbeek hippodroom.

Negen drafrennen worden er voorzien, waaronder een ren op uitnodiging en twee  dubbelsulky rennen.

Alles wordt afgesloten met muzikaal optreden van Wim Soutaer en Charles Van Domburg.

 

 

 

De locatie van de events

Holstraat 95

8790 Waregem

Een vraag?